m:tel Playground Meetup: Povratak na osnove: Šta radi u B2B prodaji u doba Covid19 sa Mariom Krivokapićem

Agenda

Agenda

Događaj: Playground Meetup

Datum: 03.11.2020. godine

Mjesto održavanja:

https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZ0rdeysrzouHtFpD3v04eC5hyLpv7SduZxm

Vrijeme održavanja: 20.00 – 21.00 časova

Sadržaj događaja:
Predavanje: Back to Basics: What works in (B2B) sales in times of Covid19

Opis predavanja:
Kompanije često misle da će se napravljen proizvod koji rješava problem korisnika “prodati sam od sebe”, što se može pokazati pogubnim načinom razmišljanja. Dolaskom novih tehnologija i digitalnih uređaja se nekako izgubilo šta to zapravo znači prodaja. Zato, u okviru Mtel Playground programa organizujemo meetup na kom se vraćamo osnovama B2B prodaje i najvažnijim preduslovima da bi do prodaje uopšte i došlo.

Ukoliko želite da saznate kako da uspješno generišete nove potencijalne korisnike (Lead Generation), zašto je prvi poziv nakon povezivanja sa potencijalnim klijentom (Discovery Call) zapravo najvažniji u prodajnom procesu, kao i šta djeluje u B2B prodaji u 2020. godini, pridružite nam se.

Govornici

Mario Krivokapić
Mario Krivokapić
Mario ima gotovo 20 godina iskustva u prodaji i vođenju timova, a poslednjih godina je posebno fokusiran na rad u IT industriji. Kao NLP business practitioner i sertifikovani PCM coach, organizovao je i vodio preko 400 prodajnih treninga i mentorskih sesija. Mario je CEO kompanije Growthnetix i Senior Business Relations Manager u kompaniji Consorto.

Vidimo se 🙂