Podrška m:tel-a digitalizaciji malih i srednjih preduzeća

Omogućena besplatna obuka iz oblasti digitalizacije

m:tel Playground omogućava pristup posebnom programu podrške digitalizaciji malih i srednjih preduzeća u saradnji sa Centrom za digitalnu transformaciju Privredne komore RS

Kompanija m:tel je tokom ove godine kroz projekat m:tel Playground, u saradnji sa Centrom za digitalnu transformaciju Privredne komore Republike Srpske, pokrenula realizaciju posebno kreiranog programa podrške digitalizaciji malih i srednjih preduzeća.

Program će kroz različite alate, malim i srednjim preduzećima omogućiti procjenu nivoa digitalne zrelosti, edukaciju, kao i jačanje kapaciteta kroz obuke koje će voditi eksperti iz oblasti digitalne transformacije.

Ovaj program se sastoji od pet on line radionica čije su teme:

  • Uvod u digitalnu transformaciju,
  • Poslovni modeli kao osnova digitalne ekonomije,
  • Digitalizacija poslovnih procesa (infrastruktura + softver),
  • Metodologija digitalne transformacije,
  • Razvoj digitalne strategije.

Prva radionicu u nizu, na temu Uvod u digitalnu transformaciju, biće organizovana u četvrtak 26.11.2020. godine sa početkom u 17.00 časova.

Radionica će pružiti mogućnost da se upoznate sa konceptom digitalne transformacije, njenim uticajem na poslovanje, glavnim pokretačima i oblastima na koje se treba fokusirati kada je reč o upravljanju inicijativama za digitalnu transformaciju kompanija. Tokom radionice proći ćemo i kroz mini studije slučaja kako bi se stekao uvid u proces digitalne transformacije na praktičnim primjerima.

Predavač na radionici će biti Momir Đekić, konsultant za digitalnu transformaciju sa decenijskim iskustvom u poslovnoj analizi, dizajnu i implementaciji složenih IT sistema u javnom i realnom sektoru. Nakon završenog Elektrotehničkog fakulteta završio je i poslovnu školu na Bledu u Sloveniji. Vodio je tehničke i poslovne timove u korporacijama i startapima i snažno podržava rastuću zajednicu tehnoloških kompanija u Srbiji kroz saradnju sa relevantnim institucijama.

Podsjećamo, učešće je besplatno, a obuka je namijenjena zaposlenima u malim i srednjim preduzećima. Obuka će se odvijati putem Zoom platforme, a prijaviti se možete putem sljedećeg LINKA.

Za sva dodatna pitanja pišite nam na playground@mtel.ba