m:tel Playground – edukacija izabranih timova

Poslije izbora deset najinteresantnijih ideja u okviru Playground izazova izabrani timovi su krenuli u mentorsko-edukativni dio. Program edukacije je počeo 25. januara i već je obrađeno nekoliko važnih tema.

Nakon početnog predstavljanja predavača i timova održana su predavanja o poslovnom modelovanju i inovativnoj “lean” metodi sa akcentom na MVP pristup (Minimum Viable Product) koji predstavlja najbrži način da se testira osnovna poslovna ideja i pomogne u definisanju proizvoda za tržište. Timovi su upoznati i sa alatima poput Business Model i Value Proposition Canvasa, te su na praktičnim radionicama uz mentorski rad prošli sve korake.

Podsjećamo vas da je „m:tel Playground izazov“ višemjesečni program namijenjen fizičkim licima okupljenim u timove od 2-5 članova, koji imaju ideje za unapređenje bilo koje oblasti poslovanja ili života, a čija realizacija podrazumijeva primjenu informacionih tehnologija i rješenja.

Na kraju programa, vrednujući poslovni potencijal, potencijal za primjenu, inovativnost ideja i aktivnosti polaznika, kompanija m:tel će nagraditi timove koji razviju tri najuspješnije ideje i to novčanim nagradama od 5 000, 3 000 i 2 000 KM.

Budite i dalje uz m:tel Playground.