Predstavljamo vam IoT Izazov i donosimo  vam priču o IoT tehnologiji, procesu razvoja proizvoda, biznis strani IoT-a, sa osvrtom na IoT i energetsku efikasnost, u meetapu sa Dejanom Dramićaninom i Milošem Milisavljevićem

 

 

IoT i energetska efikasnost

Agenda

Datum: 16.04.2020. godine

Mjesto održavanja: Online – Zoom :)

Vrijeme održavanja: 18.00 – 19.30 časova

Sadržaj događaja:
– Uvod, Mtel IoT izazov
– Intervju: Dejan Dramićanin i Miloš Milisavljević
– Q&A

Pridružite nam se u četvrtak od 18.oo časova kada vam donosimo zanimljiv razgovor sa Dejanom Dramićaninom (BitGear) i Milošem Milisavljevićem (Strawberry Energy), dvojicom istaknutih stručnjaka u IoT domenu. Iz perspektive osoba čija je IoT svakodnevica donosimo priču o IoT tehnologiji, procesu razvoja proizvoda, biznis strani IoT-a, a poseban osvrt ćemo dati na IoT i energetsku efikasnost. Upravo ova simbioza je tema Mtel IoT izazova i prijave su u toku. Tokom događaja ćete imati priliku saznati i više detalja o samom Mtel IoT izazovu i dobiti osnovne smjernice za učešće.

Online događaj vam donosimo putem Zoom servisa. Prijave su obavezne na sljedećem linku https://zoom.us/webinar/register/WN_B7–Gd_6SGGfQ1JniaqI6Q

Govornici

Dejan Dramićanin
Dejan DramićaninBitGear
Dejan Dramićanin je osnivač i CEO Bitgeara. Tokom svoje inženjerske i menadžerske karijere u elektronici i digitalnim komunikacijama radio je na značajnom broju inovativnih projekata i proizvoda koji su često bili revolucionarni i pomjerali tehnološke granice. Dobitnik je nagrade Ernst&Young za Inovativnog preduzetnika godine u 2013. godini.
Miloš Milisavljević
Miloš MilisavljevićStrawberry Energy
Miloš Milisavljević je osnivač i CEO komapanije Strawberry Energy. Njegova fascinacija obnovljivim izvorima energije rezultirala je osnivanjem kompanije dok je još bio student kada i nastaje solarno drvo kao prvi proizvod. Danas su prisutni na tržištima u 20 zemalja sa svojim pametnim klupama, za koju su dobili brojne svjetske nagrade.

Vidimo se :)